Кметът на Бургас Димитър Николов обнадеждава: Имаме шанс! Ако продължим да спазваме изолацията – ще успеем да се справим по-бързо!

img

Имаме шанс! Така реагира кметът на Бургас Димитър Николов на данните, че от няколко дни няма нови регистрирани случаи на заразени с коронавирус в общината и региона.

„Днес най-добрата новина от щаба е, че от всички досега изследвани медици в Бърза помощ, за които поръчахме генетични тестове, няма нито един заразен. Същото е и с изследваните полицаи, за които направихме извадка от служители на КПП, на жандармерия и постове в кв. “Победа”! Продължаваме с тестване на всички медицински лица в Спешно и Инфекциозно отделение!

Новините са обнадеждаващи, но те са такива, заради спазването на мерките в Бургас от повечето от вас! Ако продължим да спазваме изолацията и да удържаме така положението, ще успеем да се справим по-бързо! Браво на вас!“, обяви кметът Николов.

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    Димитър Бинев
    2020-04-21 19:52:03

    я попитайте кмета за това колко ще получат сестрите по автогарите - дето сега насила им дават платените отпуски . От синдиката казаха - един среден пръст ,както и устни нареждания да излязат в отпуск

Най-новото

Актуални теми

Убийство в Карнобат

Никулден 2020

Пациент с КОВИД скочи от УМБАЛ-Бургас