„Паниката е лош съветник, оставаме на разположение на гражданите”, заявиха народните представители от ГЕРБ Бургас. Публикуваме тяхната позиция.


С оглед на въведеното извънредно положение на територията на страната и предприетите мерки за превенция срещу COVID-19, ние, народните представители от ПП ГЕРБ-Бургас, искаме да заявим нашата подкрепа и готовност да помагаме на своите съграждани 24 часа в денонощието. Спрямо въведените адекватни ограничения, като депутати, ще продължим да бъдем на разположение на гражданите на област Бургас, но спазвайки предписанията за Националния оперативен щаб.

За нас, като народни представители, винаги е била важна връзката с хората. Затова можете да разчитате на нас и да намерим алтернативни начини да си бъдем взаимно полезни. Не се колебайте да ни потърсите за помощ при връзка с институциите, за актуална информация и по всякакви важни за вас въпроси.

Това означава, че с грижа за вашето здраве и това на близките ви, ще ограничим физическите срещи, които провеждаме, както и организирането на превърналите се в традиционни приемни дни не само в Бургас, но и в областта като цяло. Но всички, които имат нужда от помощ и подкрепа, могат да ни открият 24 часа в денонощието на нашите телефони.

Нека обединим усилията си и не се подаваме на паниката, която е лош съветник в подобни трудни моменти за обществото. Ако бъдем обединени срещу проблема, ако спазваме всички предписания и бъдем самодисциплинирани, ще успеем да се справим с този момент на изпитание. Но най-важният призив, които отправяме към вас, е да останете у дома и да пазите здравето и живота на останалите.

Изказваме благодарности и пълна подкрепа за предприетите мерки за борба с разпространение на коронавируса както на национално ниво, така и от страна на кмета Димитър Николов и неговата администрация, както и на в лицето на Областна управа – Бургас. Нека бъдем толерантни и към всички медицински лица и ангажирани хора в системата на здравеопазването, защото те носят нелек товар на плещите си и работят с всеотдайност.

Това са нашите контакти – телефонен номер и електронна поща. Вярваме, че отговорността и мисълта да пазим съгражданите ще е на първо място сред българското общество.

Димитър Бойчев

0884800050

dboichev@abv.bg

Ивелина Василева

0882003070

vasilevaivelina1@gmail.com

Иван Вълков

0884800168

ivalkovv@abv.bg

Ася Пеева

0893488022

assiapeeva@abv.bg

Галя Желязкова

0884800263

galya.vasileva@gmail.com

Д-р Стойно Стойнов

0888692966

stoinostedi@abv.bg