i

Нови трупове на котки в бургаския ж.к. „Славейков“: Предлагат парично възнаграждение за убиеца им, превърнал района в зловеща морга

img
Поредната снимка на труп на коте, която накара състрадателни хора да настръхнат

Нови трупове на котки стреснаха и разгневиха любителите на животните днес в бургаския ж.к. „Славейков“. През последната седмица не спираа сигналите от няколко организации за открити мъртви животинки.

„Предлагам парично възнаграждение за достоверна информация относно кората или човекът избиващ котки в „Славейков“. Тази сутрин осъмна с още няколко трупа., обяви Неда Недина от „Милосърдни сърца“.

Преди дни от „Гласът на жиотните“ съобщиха, че ж.к. „Славейков“ се е превърнал в кървава баня. „Труповете на котки за броени дни са над 25 и кой знае колко още има на скрити места! Молим всеки, който намери труп на котка, да не го подминава, нито да го изхвърля в казана! Извикайте полиция или в една торба отидете в най-близкото районно с трупа. Там ще го изземат за аутопсия и ще съставят протокол, ще напишете писмени сведения. Хора, събудете се! Това е масов мор! Труповете са предадени за аутопсия, очакваме заключението на ветеринарите от Стара Загора.“, съобщиха от организацията.

Тези новини предизвикаха реакциите на много състрадателни хора, които предлагат да се организират нощни патрули, да се прегледат камерите за видеонаблюдение.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Автокасапница в Айтос

Трагедията на пътя край Созопол

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"