Борисов: За пример сме със справянето с миграционния поток, но и с контрабандата, с което не може да се похвали никой друг в Европа

img
снимка фейсбук

Ние сме не само държава за пример за справяне с миграционния поток, но и държава за пример за справяне и с контрабандата, с което не може да се похвали никой друг в Европа така добре да се е справил и Холандия го отчита. Това каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Загреб по повод вчерашната му среща с заместник-председателя на Групата на ЕНП в ЕП и кандидат за зам.-председател на ЕНП от Холандия Естер де Ланге, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

„Г-жа Естер де Ланге е не само един от приятелите на България, но тя си направи труда да дойде в страната ни да прелети границата ни с Гранична полиция, да разгледа центровете ни за контрол на граничните ни системи и цялата ни система, за да види как охраняваме. Тя каза, че е изключително впечатлена и го заяви на глас пред всички“, посочи премиерът. По думите му това е важно, защото тя може да убеди своите приятели и опоненти в Холандия в това, което е видяла.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас

Битката на Жана за 11 годишния Борислав