Бургазлии търсят тази дама за смъртта на лабрадора Харли, отровен на ул. „Асен Златаров“: Коя е тя, какво слага на земята?

img

Бургазлии издирват жена, която рано сутринта на 4-ти октомври, в 4,14 часа, слага на тротоара неизвестно вещество. Действието се развива на ул. „Асен Златаров“, където преди месец почина домашният любимец Харли. Смъртта на лабрадора предизвика вълна от гняв и възмущение сред хората. Снощи бяха разпространени кадри с жената, която по тъмно и оглеждайки се – вади от торбичка веществото и го оставя на земята. Според хората, разпространили кадрите, времето съвпада със смъртта на Харли, а откритата тогава отрова е била на същите места, както тези в кадрите.

„Това е много, много сериозно. Преди месец в центъра на Бургас някой разпространи отрова. Един домашен любимец, лабрадора Харли, загуби живота си за минути, след това се намериха трупове и на котки. Да припомня, че кучето, което почина, беше вързано на повод и въпреки това не се спаси от отровата. Целия град настръхна, едно семейство загуби скъпо същество. Това е престъпление! До този момент нямаше развитие.

Датата от кадрите съвдада с датата , на която се отрови домашното куче. Бургас е малък, в центъра хората се познават. Това е ул . "Асен Златаров". Все някой ще разпознае жената . Ако бъде разпозната и се установи какво е слагала по земята, могат да се предприемат мерки срещу нея.“, призовават хората.

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    ГРАД КОЗЛОДУЙ
    2019-11-13 11:04:34

    ИМА И ТАКИВА ПСИХАРИ НО ИМАИ КУЧКАРИ КОЙТО НАХЬСВАТ КУЧЕТАТА СИ СРЕЩУ ХОРА

Най-новото

Актуални теми

Богоявление 2020

НИКУЛДЕН 2019

Пламнал автобус край с.Маринка