Обитатели на рухналата сграда на улица „Кавала” в Бургас: Строителите ни убеждаваха, че е сигурна като крепост

img

Строителите ни убеждаваха, че няма проблем и сградата е сигурна. Това заяви пред БургасИНФО жена, която до миналата седмица е живяла в сградата, от която днес се струти стена. Тя е в близост до изкопни работи за нова кооперация.

Имало е 4 семейства в сградата и в събота всички са се изнесли с изключение на възрастния Митко, който днес бе евакуиран след инцидента. Общината е намерила нови жилища на всички семейства, а сега ще настани и възрастния мъж на ново място.

„Дойдоха от Строителен надзор и стопираха строежа, докато се изнесем”, заяви жената, която днес беше в шок от гледката на срутената стена.

„Когато те копаеха отдолу къщата се разтрисаше, и ние се трясяхме”, каза жената.

3 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

3 Коментара

 •  
  СВИДЕТЕЛ
  2019-10-08 13:04:19

  КАЗАХ ЛИ ВИ, ЧЕ ТОВА БЕШЕ САМО НОМЕР? КЪЩАТА Я НЯМА ВЕЧЕ, СЪБОРИ СЕ НАЦЯЛО И ЗАПОЧВА ДА СЕ СТРОИ НА НЕЙНО МЯСТО! ДО КОГА ЩЕ НИ ЗАБЛУЖДАВАТ И ЛЪЖАТ ТЕЗИ НЕНАЯДНИЦИ? СРАМ И ПОЗОР,ЧЕ МИСЛИТЕ,ЧЕ ВИ ВЯРВАМЕ И ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ВИ ВЯРВАМЕ! КОГО ЗАБЛУЖДАВАТЕ, ДОКОГА ЩЕ ПОДКРЕПЯТЕ ТЕЗИ ОХРАНЕНИ БИЗНЕСМЕНИ?ИМА ВИДЬОВ ДЕН,НА ВСЕКИ СИ МУ СТОЙ! ЩЕ ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ И ВСЕКИ ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО! НО НЕ ПОСТРОЕНИЯ АПАРТАМЕНТ ОТ ТЕЗИ АПЕТИТНИ МЕСТА А НЕЩО,КОЕТО ДА МУ ЗАКЛЕКНЕ И НЕ МОЖЕ ДА ПРЕГЛЪТНЕ ЦЯЛ ЖИВОТ!

 •  
  КОМШИЯТА
  2019-09-13 18:50:54

  ХЕЙЙЙЙ,КМЕТЕЕЕ,КОГО ПАК УРЕДИ БЕ ЧОВЕК???НА КОГО ГО ПРОДАДЕ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ А НЯМА НАЧИН И ТИ, ДА НЕ СИ СЕ ОБЛАЖИЛ НА ТАКОВА АПЕТИТНО МЯСТО! ЕХХХХ,ТЪЙ ЩЕ Е ОЩЕ МНОГО ДЪЛГИ ГОДИНИ,В КОЙТО СЕ ОПРАВЯТ САМО РОДНИНИ!

 •  
  ЕДНА БУРГАЗЛИЙКА
  2019-09-13 18:41:32

  АМИ ТО БИВА,БИВА АМА ТАКОВА УВЪЛЧВАНЕ НЕ БИВА! ТОВА СА НАШИТЕ МЕСТА ,КОЙТО ПРЕДИ 30г. НИ ДАДОХА ПО ЕДНО ПАНЕЛНО ЖИЛИЩЕ И НИ ВЗЕХА МЕСТАТА! СЕГА,КОЙ СА ТЕЗИ НАМАЗАНИТЕ,КОЙТО ПОСТРОИХА ЕДНА КООПЕРАЦИЯ,СЕГА ЗАПОЧНАХА НОВА! ПРОДАВАТ СЕ ЖИЛИЩА НАСЕЛВАТ СЕ НОВИ ОБИТАТЕЛИ А НЯМА МЯСТО ПЕША ДА СЕ РАЗМИНЕШ А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА КЪДЕ СЕ СПИРАТ КОЛИТЕ! НИЕ ЖИВЕЕМ В БЛИЗОСТ 5ти.БЛОК "БРАТЯ МИЛАДИНОВИ"И С ВСИЧКО ТОВА СЕ СБЛЪСКВАМЕ ВСЕКИ ДЕН! СПИРАТ СЕ КОЛИ ПРЕД НАШИЯ ВХОД,ПО ВСЯКО ВРЕМЕ СЕ БЛЪСКАТ ВРАТИ,СВИРЕНЕ,ВИКАНЕ НЕ СЕ ТЪРПИ НЯМАМЕ ПОЧИВКА! ЗАЩОТО И ИНСПЕКТОРАТА ПО ОБРАЗОВАНИЕ Е В БЛИЗОСТ, ОТДАВАТ СИ ПАРКИНГА ПОД НАЕМ ДА ПЕЧЕЛЯТ А КОЛИТЕ НА КЛИЕНТИ ,СЛУЖИТЕЛИ САМО КЪДЕ НЕ ВЛИЗАТ В АПАРТАМЕНТА МИ! А С/У ПОСТРОЕНАТА ВЕЧЕ ОБИТАВАЩА КООПЕРАЦИЯ ИМА ЕДНИ БАРАКИ СТОЯЩИ ВЕЧЕ 30г. КОЙТО СЪЗДАВАТ ТАКАВА КРАСИВА АТМОСФЕРА,РАЗВЪДНИЦИ НА КОТКИ И ПРЕВЪРНАТИ В ТОАЛЕТНИ! ТОВА МЯСТО МОЖЕ ДА СЕ УРЕДИ КАТО ПАРКО МЕСТА И ОБЛАГОРОДИ И ПРЕВЪРНЕ В ПРИВЕТЛИВА ГЛЕДКА! ТАКА ЧЕ ТЕЗИ АЛЧНИ СТРОИТЕЛИ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАЛИ СЕ С ВРЪЗКИ С ТЕЗИ АПЕТИТНИ МЕСТА ПОМИСЛЕТЕ ЗА ПОСЛЕДСТВИЯТА СЛЕД СТРОЕЖА! А НЕ КАКТО СЕГА СЪБОРИХТЕ СТЕНАТА НА ОБЩИНСКАТА СГРАДА,И СЕГА ЩЕ УКРЕПВАТЕ! НОМЕРА,ТЯ СГРАДАТА ОТДАВНА Е ОТЧУЖДЕНА СОБСТВЕНИЦИТЕ И ОТДАВНА НЕ СА СРЕД ЖИВИТЕ ТАКА,ЧЕ НОМЕРА Е И ТОВА МЯСТО ЩЕ СЕ ЛАПНЕ И ЗАСТРОЙ! ЧИЧО МИТКО,КМЕТЕ СТИГА СИ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАЛ НАШИ И ВАШИ,СТИГА СТЕ ЗАСТРОЯВАЛИ ОСТАВЕТЕ МЯСТО ДА ДИШАМЕ! МАХНЕТЕ ТЕЗИ ГРОЗНИ БАРАКИ И ОБЛАГОРОДЕТЕ РАЙОНА НАПРАВЕТЕ ЕВРОПЕЙСКИ КВАРТАЛ! НАБЛИЖАВАТ МЕСТНИТЕ ИЗБОРИИИИИ!

Най-новото

Актуални теми

Горят сараите на Доган в парк Росенец

Касапница на пътя Бургас-Созопол

Има ли коронавирус в Бургас?