Абитуриентите от Френската гимназия демонстрираха парижки шик и класа, сред тях и най-младите репортери на Бургас (СНИМКИ)

img

Парижки шик и класа демонстрира на изпращането си випуск 2019 на Профилираната гимназия за романски езици „Георги Стойков Раковски”. Дамите бяха избрали дълги стилни рокли и гащеризони. Сред цветовете властваха червеното, бялото и зеленото. Младите господа също изглеждаха фантастично, като много от джентълмените бяха с папийонки.

Сред зрелостниците на Френската гимназия бяха и най-младите репортери на Бургас – Давид Сукнаров и Мила Николова, които са двигателите на „Бургаска младежка телевизия”. Давид и Мила блестяха в стилни костюми. Двамата вече са приети във висше учебно заведение в Бургас.

Гимназията по романски езици тази вечер има свой концерт в Летния театър, който абитуриентите посветиха на благотворителна кауза в помощ на Цвети. Началото е в 18ч. и всеки може да се включи срещу покана от 3лв. Специален гост на концерта е известният Стефан Лалчев. Затова съпреживейте емоциите на абитуриентите на Френската и едновременно с това помогнете за лечението на едно дете.
Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Горят сараите на Доган в парк Росенец

Касапница на пътя Бургас-Созопол

Има ли коронавирус в Бургас?