Вижте магията на „Бургас твори”: Най-цветното събитие, което нарисува усмивки в сърцата на хиляди посетители (ВИДЕО)

img

Дори котаракът Флори не пропусна да е в центъра на събитията и наблюдава от мястото си всеки участник, като отстъпи сцената си единствено за завладяващата демонстрация на МВР

Бургас даде начало на лятото с най-цветното и позитивно събитие, което се е случвало досега в морския град. В почивните дни фестивалът „Бургас твори” привлече като с магнит хиляди посетители в и около експо център „Флора” и се превърна в празник, който нарисува усмивки в сърцата на всеки участник и всеки посетител.

„Бургас твори” обедини художници, приложници, дизайнери, артисти, спортисти, фрилансери и всички любители на изкуството в целия им широкоспектърен блясък и даде нов облик на културния живот. От детски събития до събития за големи – всички бяха доволни. Неделята обаче ще се запомни от любителите на високия адреналин, защото показа красотатата на бойните изкуства ушу, киокушин, джу джицу, а полицията представи вълнуваща демонстрация.

Вижте всички участници в цветното видео, запечатало емоциите на „Бургас твори”.

За децата имаше атрактивни подаръци, осигурени от спонсорите. Генерален спонсор бяха SEEWINES, сред спонсорите бяха още и Медицинска лаборатория "ЛИНА", Многопрофилна болница за активно лечение "Лайф Хоспитал", Туристическа агенция "Евелин Р", фирма "Ди Транс", "Слънчев бряг" АД, ЕПАМ системс и Вистеон електроникс. Материалите за пленерите осигури Пристанище Бургас. Фирма "ЕМ АРТ" дари арт материали. Събитието подкрепиха Тракийско дружество "Странджа", Минерални води "Бачково" и Енотека Wine&Friends. Част от подаръците за участниците са осигурени от Съдърланд България, ScaleFocus.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Горят сараите на Доган в парк Росенец

Касапница на пътя Бургас-Созопол

Има ли коронавирус в Бургас?