Много неприятен момент. Жал ме е за човека, с който се случи това, но до днес ме мъчи въпроса какво е правил той там. Дали това не беше самоубийство, дали той не е бил психически зле. Не мога да си обясня причината каква е, за да притичваш на магистралата много рано сутринта, при условие, че е напълно безлюдно наоколо, няма бензиностанции. Няма магазинчета, кафета, няма никакви обекти, заради които да има възможност някой да спре и да преминават хора. Мноого необяснимо. Това каза днес в кулоарите на Бургаския окръжен съд фолк певицата Деси Слава, която е в съдебната зала за дело във връзка с катастрофа на АМ „Тракия“ край Карнобат, при която е загинал 20-годишният Божидар К.

Обвдиняем е шофьорът на певицата – Димитър Илиев, който е карал колата, а Деси Слава е била пътник. Двамата се прибирали към София, когато в 5,45 часса на 9 септември 2016 г. Автомобилът блъска внеезапно изскочилия на пътя младеж.

„Половин година и малко повече след това забремянах. Може би 1 година след това ме държа стресът, дори се страхувх да се къпя сама в банята. Беше много неприятно. Въобразявах си, че ме преследва душата му. Може да е някакво смахнато усещане, обаче то беше като трамва от това, което се случи. Не пожелах да видя човека, дори на снимки не съм го виждала. Много неприятно! Още повече, че много пъти се запитвах „Господи, защо на нас се случи?“. Това е много тежко като изживяване. Знаем в колко материален свят живеем, как има хора и адвокати, които се изхранват само от това.