Благотворителен концерт "Вечер на талантите" в подкрепа на Сдружение "Онкоболни и приятели" ще се проведе на 23 март от 18:00 часа Дома на нефтохимика. Спектакълът се организира по инициатива на Английска езикова гимназия "Гео Милев".

Участие в концерта ще вземат ученици от Английската гимназия, сред които носителката на приза "Мис България" - 2018 Теодора Мудева, Ясемин Шахин, рок група Nevermind, мажоретен състав на АЕГ, хип-хоп група The Imperialz, както и Вениамин Димитров, Станислава Василева, ВА "Фортисимо", ТСК "Фрея", Веселина Дамова, КСТ "Бургас 1975" и други.

Организатори на събитието са Илиян Цветков - ученик от 11 клас в АЕГ, и Савана Лъск - Фулбрайт американски помощник-учител.

Събитието ще се осъществи със съдействието на "Фулбрайт", Българо - американска комисия за образователен обмен, Община Бургас и рекламна агенция "Дигитал".

Събраните средства ще бъдат предоставени на СНЦ "Онкоболни и приятели" за подпомагане на психосоциалната рехабилитация на онкоболни и техните близки.

Телефон за контакт: 0884/ 64 09 09.

Покани могат да бъдат закупени в сградата на Английската гимназия и на касата на НХК преди началото на концерта.

Цената на поканата е 2 лева.