Деца окупират Старата поща в Бургас, за да пуснат писмата си до Дядо Коледа. Сградата обаче не е на познатото на всички място – на ул. „Цар Петър”, а специално за коледните празници е с нов адрес – на площад „Тройката”. Там, под елхата, са поставени макети на емблематични за града сгради, като една от тях е именно на пощата. Зданието посреща приветливо всеки малчуган, като светва, когато поредното дете се приближи. Има и специална пощенска кутия, където се събират желанията на малките бургазлийчета. Едно от тях тази вечер беше и малката усмихната Ели, която старателно стискаше червеният плик.

„Пожелах си много игри”, каза момиченцето, а родителите й с усмивка добавиха, че изредения списък в писмото е твърде дълъг.

Дядо Коледа ще радва бургаските деца на площад „Тройката" от 17.30 часа всяка вечер цяла седмица от 16-ти до 23-ти декември.

Усмихнатият белобрад старец ще пристига с приказно светлинно шоу. Хиляди лампички ще озаряват детския коледен кът на площада, а весели мелодии ще допълват празничната атмосфера и настроение.

Всяко желаещо дете ще може да се снима с Дядо Коледа и да поиграе в приказния коледен кът, където са шейната и еленът на добрия старец. Там ще могат всяка вечер да се изявяват и талантливи бургаски деца.