"Еконт" - Бургас зацикли заради Черния петък. Складът пълен, не смогват да разнесат пратките

img

Спедиторската фирма "Еконт" се задръсти в Бургас, оплакаха се потърпевши. Те чакат покупките си от Черния петък, но все още не са ги получили. В същото време срокът за рекламации си тече, а изнервени граждани звънят в офисите и вдигат скандали. Забяват се и пратки с важни документи, както и с храни, покрай лудото пазаруване.

От бургаския в "Славейков", където застояват най-много пратки, казаха, че не са очаквали такъв наплив от стоки. Бургазлии са пазарили в незапомнени количества и сега е трудно да се разнесе закупеното по домовете. Работи се и в събота и в неделя, но трудно се насмогва. Някои хора поглеждат стоката и веднага я връщат. Което прави работата двойна.

В същото време е започнало и коледното пазаруване. Родители масово купували играчки и дрешки по интернет, за да не губят време по магазините. До 22 декеври се очаква сериозно задръстване на складовете и забавяне на поръчките.

От фирмата да не се оправдават, а да наемат допълнителни работници през празниците, ядосват се бургазлии.

2 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

2 Коментара

 •  
  Мариела
  2018-12-05 18:26:20

  Не зная кой какво прави, но аз осми ден си чакам пратката от Еконт, обаче получавам само смс-и, че ще ми я донесат.

 •  
  Пенка Стоилова
  2018-12-05 14:49:52

  Вие май сте объркали името на куриерската фирма или здраво са ви пратили от Спиди. По-тъпа новина не бях чела, че и толкова жълта също.

Най-новото

Актуални теми

Касапница на пътя Бургас-Созопол

Има ли коронавирус в Бургас?

Задържан за 2 кг. кокаин в Бургас