Провинциалистите да ходят в София с визи, да им се слагат черни печати! Вижте кой го поиска!

img

Жената на Маги Халваджиян - Кремена, изплака  гневно в социалната мрежа и се нахвърли върху всички, провинциалисти, които са посетили София по време на празниците.

Ядът на на дамата бе предизвикан от  боклуци, замърсили терена край  Националната Библиотека в София.

Не, не от обич към книгите, а просто там се намира оборотното заведение на продуцентската съпруга.

Ето какво написа тя в профила си във Фейсбук:  "Много моля провинциалистите, които са дошли в София, за да седнат на раздумка пред Националната Библиотека и да похапнат на пейките, да не  оставят след себе си  боклуци, опаковки от чипс, вафли, снаксове, пластмасови чаши за кафе и празни бутилки от безалкохолни напитки! Нека повече не стъпват тук след  празниците! И без това имаме нужда от въздух и чистота,  ще въвеждаме пропуск за четни и нечетни номера на колите!

Ама е по-добре да има паспорти за посещение на Столицата, които са с виза и да се слага черен печат при неспазване реда и на елементарните норми на възпитание!

Хвалим се, че сме  имали толкова богато културно наследство. Виждам аз! Страшни плодове е дало това наследство!" - пише вбесената ресторантьорка и стилистка, на която се наложило да вика персонала да чисти край пейките по пътя към заведението й.
Не знаем как обаче съпругата на  Халваджиян е определила кой си е хвърлил там опаковките от вафли.

Обикновено по празници софиянци пътуват за провинцията, а не обратно.

Едва ли някой пловдивчанин, старозагорец, габровец, или варненец е хукнал точно на Гергьовден да разглежда националната библиотека и на хрупа снакс пред нея.

Обидно е и да хвърляш обиди към хора, които не живеят в София и да искаш визи и черни печати за тях.

Сигурна ли е Кремена кой е бил в градинката? Кой от нейното прехвалено семейство е кореняк софиянец? Как измерва културата на поведение на хората от провинцията и хората от столицата? Защо не погледне първо себе си и после да дава оценки на другите?Защо дамата, която уж спазва правилата, излезе да протестира, понеже искала да си пуши по заведенията?

Това са само част от въпросите в социалната мрежа, а останалата чест не смеем да цитираме, защото са,меко казано, застрелващи и обидни.

От Варна и Бургас пък тутакси обявиха морето за забранена зона за софиянци, тъй като говорят високо, хвърлят фасове по плажа, веят голи провиснали телеса, задръстват трафика и пречат на местните да се наслаждават на морето и лятото.

7 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

7 Коментара

 •  
  Провинциалистка
  2018-05-13 10:58:33

  Айде да не говорим за оная софийска паплач,дето при всеки голям празник тръгва на преселение към родните си гнезда да се видят с мама и тати,пък като дойдат по морето го осират от севера до юга.

 •  
  nikson
  2018-05-09 14:57:47

  Трябва да си психично болен, за да отправяш такива предложения. Госпожата да посети психиатър.

 •  
  Mm333
  2018-05-08 16:30:37

  От глупав човек глупави мисли.Още едно доказателство за това, че когато спиш с умен човек не е задължително и ти да си умен.И потвърждение на максимата че акъла с х-й не може да се набие.

 •  
  Илка Сотирова.
  2018-05-08 12:54:26

  Възмущението наМаги е напълно основателно.Адреса към когото е отправено е сгрешен.Никой от провинцията по време на празници не ходи в София.Посоката е обратна.Аз например се въмущавам не толкова от мръсотията защото е нормално,когато има струпване на много хора на едно място,а от езика на който разговарят.Няма дума на коятода не променят ударението.И така уважаеми Софиянци. научете да говорите по български.

 •  
  Стоян Петров
  2018-05-08 11:08:12

  Що не си съберете багажа и да си ходите в Армения, там сигурно е по добре. Какво правите в България, тъкмо хората няма да гледат олигофтенските предавания на магито и другия халваджиян.

 •  
  Хахо
  2018-05-08 10:09:19

  Визи за софиянци, когато ходят на море! Винетки за колите им когато влизат в Бургас и Варна, защото рушат пътищата където живея и замърсяват въздуха! Аман от измислени шопендъри

 •  
  Mm333
  2018-05-08 06:13:41

  То и София ако не беше обявена някога за столица сега щеше да е като Перник.И за сведение на Софиянци ПРОВИНЦИЯ Е ТАМ КЪДЕТО НЯМА МОРЕ.

Най-новото

Актуални теми

Млад мъж загина, падна от тераса в центъра на Бургас

Голям пожар в Айтос, гори паркинг за тирове

Полицията натръшка двама топ автокрадци в ж.к. „Изгрев”