Опасни роднини: Пиян братовчед се качи в „Сеат“ в бургаското село Димчево и за малко не прегази пременника си, за отплата – наби баща му

img

Пиян братовчед се качи зад волана на автомобила си в бургаското село Димчево, за малко не прегази племенника си и за отплата наби баща му, който преди години е претърпял черепно-мозъчна травма. За опасния роднина - шофьор става ясно от мотивите на решение на Бургаския районен съд, с което той е наказан с глоба от 1000 лева.

Двамата братовчеди живеели в съседство в Димчево, едиият бил при родителите си, а другият – имал съпруга и две малки деца, едното на 5 г., другото на 1 г. и половина. Един следобед, когато всички били в дворовете на къщите си, нежененият мъж се насочил към автомобила си „Сеат“, намиращ се на улицата пред дома на родителите му, като трудно пазел равновесие. Запалил двигателя, рязко потеглил назад, при което намиращият се на около 4-5 метра зад автомобила 5-годишен племенник скочил в канавка, за да не бъде ударен. По същото време бащата на момчето бил с малкото си дете на ръце и при вида на ставащото го пуснал на земята и се втурнал към мястото, на което било голямото. Детето било разстроено и плачело. След като го успокоил, баща му позвънил по телефона на братовчед си и го попитал какво прави. Получил груб отговор, а малко след това опасният шофьор се появил на улицата, насочил се към мъжа и започнал да му нанася множество удари с юмруци по цялото тяло и главата. Появил се и бащата на агресивния братовчед, който в стремежа си да разтърве сина си и племенника си, хванал последния за ръцете. В резултат на това потърпевшият получил още удари, паднал на земята и си ударил главата.

След побоя на място била извикана полиция. Когато служителите на реда пристигнали на адреса, бил повикан и екип на Спешна медицинска помощ. Докато изчаквали на място линейка, двамата полицаи потърсили виновника за екшъна, но не го открили. Потърпевшият братовчед бил откаран до болницата в Бургас, където бил прегледан и по негово желание оставен да се прибере в дома си.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Никулден 2018

Пета седмица протести в Бургас

Четвърта седмица протести в Бургас