Деца и родители от втора група "Моряче" на ДГ "Раковина" Бургас са се обединили за каузата на Криси (виж ТУК) и на 15 септември вместо цветя са дарили сумата от 502 лева за нейното лечение. За това се похвалиха организаторите на кампанията, събиращи средства за лечението на Криси, а парите децата внесоха по дарителската сметка.

Криси, която е на 5 години от Бургас, е родена е преждевременно в седмия месец, с риск за живота и мозъчен кръвоизлив. Лекарите от отделението по неонатология в Бургаската болница успяват да я спасят. Но цената на живота й е увреждане - ДЦП. Прохожда едва на 5 години, благодарение на рехабилитация, която не се прилага в България. Цената на това лечение в турска клиника е висока и непосилна за семейството, затова то разчита на помощ от близки, познати и непознати хора.

Слънчевата Криси иска да проходи, но за лечението ѝ са нужни 58 000 лева! Нека помогнем!

Близките на слънчевата Криси отправят апел към всеки, който може да помогне, да отдели дори и малка сума, за да може тяхното дете да води нормално детство.

Ако и вие искате да помогнете на Криси и нейната мечта да проходи и да играе на равно с връстниците си, може да пуснете средства с дарителските кутии:

- ресторант Даляна на Морска гара, Магазия 1
- магазини Тема в комплекс Меден Рудник, Славейков, Изгрев и на ул."Цар Симеон"
- Хлебарната на ул."Цар Симеон 1" 20( вдясно от Александровкска)
- детски център Тон Бонбон, Мол Галерия Бургас
- магазин Знахария, ул."Цар Калоян" 15
- заведения Киш, гр.Бургас

Банкова сметка:
BG98RZBB91551008386252
РАЙФАЙЗЕН БАНК
КРИСТИН КРАСИМИСИРОВА БОНЧЕВА
paypal:boncheva25@abv.bg

Средства могат да се изпращат и по "Еконт" до офис Бургас "Патриарх Евтимий", ул. "Свобода" за Лазаринка Бончева.