Криси е на 5 години от Бургас. Родена е преждевременно в седмия месец, с риск за живота и мозъчен кръвоизлив. Лекарите от отделението по неонатология в Бургаската болница успяват да я спасят. Но цената на живота й е увреждане - ДЦП. Прохожда едва на 5 години, благодарение на рехабилитация, която не се прилага в България. Цената на това лечение в турска клиника е висока и непосилна за семейството, затова то разчита на помощ от близки, познати и непознати хора.

Слънчевата Криси от Бургас страда от ДЦП и все още не може да ходи, а вече е на 5 години. Криси и майка ѝ са минали всички възможни лекари в България, ходили са и в Германия, но до сега никой не е дал гаранция за нейното възстановяване.

Лъч надежда има и тя идва от Турция за изработка на шини, които да държат крачетата изправени (закупени със събрани собствени пари, поради отказана помощ от фонда). Там ма Криси са и направени и две рехабилитации плюс поставяне на ботокс в крачетата. Лекарите дават надежда, че Криси ще се оправи и ще води нормален начин на живот, но се иска редовна рехабилитация при тях. Това вдъхна надежда на майката на Криси - Лазаринка, но средствата на семейството свършиха и младата жена е много притеснена.

От болницата в Турция им е дадена нова дата за постъпване, като им е казано, че са необходими поне 10 рехабилитации. Цената на рехабилитациите на ден са 350 лева плюс 75 лева за нощувка.

Лелята на Криси се е заела със задачата да помогне на своята племенница да проходи и отправя апел към всеки който може да помогне да отдели дори и малка сума, за да може тяхното слънчице да води нормално детство. Жената прилагам снимков материал и банковата сметка на майката на Криси. Средства могат да се изпращат и по "Еконт" до офис Бургас "Патриарх Евтимий", ул. "Свобода" за Лазаринка Бончева.

Банкова сметка:
BG98RZBB91551008386252
РАЙФАЙЗЕН БАНК
КРИСТИН КРАСИМИСИРОВА БОНЧЕВА
paypal:boncheva25@abv.bg