Счупени прешлени отърваха от ареста Илко Гаргамела за зверския побой над Маргарита

img

Днес изтичат 72-та часа, през които той беше задържан, но има лекарско становище, че той не може в сегашното си състояние да бъде в ареста

Илко Тонев от Харманли, известен с прякора Гаргамел, ще бъде на свобода за зверския побой над 25-годишната Маргарита С. Причината е, че днес изтичат 72 часа от задържането под стража, наложено от прокуратурата. През този период трябваше съдът да му определи мярка за неотклонение. Същевременно обаче Тонев е в болницата, със счупени прешлени и лекарите са дали становище, че не може в това състояние да бъде в ареста.

Максималното, което може да бъде направено в този случай е да бъде пуснат под гаранция и да му се наложи забрана да излиза от страната, съобщиха от прокуратурата. Същевременно ще трябва да се изчака и подобряване на състоянието на пострадалата Маргарита, за да се прецени дали ще му бъде повдигнато обвинение и какво ще бъде то.

Маргарита все още е в медикаментозна кома. Припомняме, че тя беше в изключително тежко състояние, след като дни наред й е бил нанасян побой, след като двамата с Илко са били в хотели в Равда и Китен.

Илко сам изсипал от колата си Маргарита пред болницата, след което цялата полиция бешще вдигната на крак за издираването му. При задържането му в хотел в Китен, той скочи от втория етаж, откъдето са и травмите му.

5 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

5 Коментара

 •  
  фифи
  2017-10-07 21:22:26

  Абе тоя изверг що е още жив?!? И какви са тия доктори, дето ще кажат кой е здрав да влиза в затвора, и кой е болен и не може?? Какви са тия "закони" ?? Щом си виновен - влизаш в затвора не, ами направо те стрелят!!

 •  
  лидия
  2017-10-05 15:11:21

  Що му криете лицето?

 •  
  Галин
  2017-07-12 12:50:02

  Жени ще пребиваш , а .....В затвора ще разбереш какво те чака МЪРШЛЯК НЕЩАСТЕН

 •  
  Галин
  2017-07-12 12:48:12

  Пррешлените може и да го отърват , ама това момиче има роднини , приятели и т.н. , Не му завиждам на гаргамелчо , по добре да влиза вътре ама и там ще го пукнат от бой за това какво е направил ,

 •  
  Кина
  2017-07-11 17:24:47

  Абе що за идиотска е станала "правораздавателната" ни система !? Сигурно ли е, че след медикаментозната кома момата ще помни какво й се е случило ? А щом се е потрошил при опит за бягство, да си чака делото в затворническа болница, строго охраняван и да го съди държавата ... , ако още я има !

Най-новото

Актуални теми

19-годишната Ивета беше жестоко убита от своя приятел в Айтос

Тежка катастрофа в Ришкия проход

Задържан е 64-годишния Иван за блудство с момиченце в "Меден рудник"