Жега на две колела: Ето ги най-щурите малчугани в Бургас на 1-ви юни (СНИМКИ)

img

Над 300 деца и техните родители днес празнуваха незабравим и пълен с адреналин 1-ви юнии с мощните мотори на батковците в кожени дрехи от мото-клуб "Морски братя" - Бургас, които за десета поредна година радват малчуганите

Над 300 деца и техните родители днес празнуваха незабравим и пълен с адреналин 1-ви юнии с мощните мотори на батковците в кожени дрехи от мото-клуб "Морски братя" - Бургас, които за десета поредна година радват малчуганите. Най-голям интерес предизвика мотора на Явор, който е на 3 колела и има задна седалка, на която се накачулваха по трима или четирима усмихнати малчугани, а някой от тях дори се нареждаха отново да бъдат возени.

"Над 300 деца се возиха днес с нас, а ние ще бъдем тук още поне час. Всеки е добре дошъл да се качи и да си направи снимка за спомен", каза за БургасИнфо един от организаторите на детското моторджийско парти Димитър Атанасов. "Много добре се получи, добре мина и децата бяха щастливи. Това е най-важното. Честит празник на бъдещето ни, на нашите деца. Усмивки, веселие и безгрижно детство им желаем от все сърце", добави Атанас Димитров.

Събитието се провежда с разрешението на Община Бургас, като основната цел на „Морските братя” е да зарадват децата, така и им покажат, че мотоциклетите и водачите им макар и атрактивни, са част от движението по улиците на нашия град и хората, които ги управляват са съвсем обикновени и нормални граждани, обичащи своя град. 

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Двама са светкавично задържани за изнудване в Приморско

Огнен ад в Средец, загинаха баща и две деца

Пожар унищожи бившата постройка на детска градина срещу хотел "Приморец"