Кметът на Малко Търново: Запасете се с лекарства, хляб и свещи, заредете с гориво автомобилите!

img

Предупреждението на градоначалника на странджанската община е във връзка с прогнозите за връхлитащия студ и снежни преспи

Кметът на странджанската община Малко Търново излезе с предупреждение към местните жители във връзка с прогнозите за връхлитащия студ и снежни преспи, които се очакват до края на седмицата.

„Апелирам за повишено внимание при пътуване на територията на нашата община от утре до края на седмицата! Припомням на всички свои съграждани и жители на селата в община Малко Търново превантивно да се запасят с най - необходимите продукти и материали в случай, че пътната обстановка не позволява достъп на зареждащите магазините автомобили: хляб, брашно, захар, олио, сол, свещи...Запасете се с необходимите лекарства за първа помощ, заредете с повече гориво автомобилите си!“, аперила кметът Янчев.

Той се обърна с молба към кметските наместници да подават точна информация за състоянието на пътната мрежа към дежурните в общинска администрация и да следят за състоянието на хората в населените места при евентуална снежна блокада!

Актуална информация за пътната обстановка можете да получите от страницата на АПИ и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ!

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

НИКУЛДЕН 2019

Пламнал автобус край с.Маринка

Мъж скочи от 5-ти етаж на УМБАЛ Бургас