Тони Димитрова и Албена Михова се сродяват. Синът на актрисата и дъщерята на певицата са влюбени и не крият чувствата си от своите именити майки. Преди броени дни четиримата се похвалиха, че са изкарали прекрасен уикенд в Бургас, пише столичен всекидневник, цитиран от "Блиц". 16-годишната щерка на Тони Димитрова - Магдалена, доскоро беше доста пълничко и малко невзрачно момиченце, но напоследък е разцъфтяла като роза. Тийнейджърката е отслабнала, разхубавила се е и се е превърнала в красавица. Певицата с чиста съвест може да се похвали, че е отгледала една истинска чаровна млада дама. Според запознати Маги е наследила веселия и приятен характер на майка си, което я прави истинско бижу в морето от диви тийнеджърки, което представлява огромната част от момичетата на нейната възраст.

Като се вземе предвид всичко това, не е странно, че Магдалена е успяла бързо да завърти главата на сина на Албена Михова - симпатичния Мартин, който на възраст е колкото нея. Той има мерак да става артист като майка си, а Албена не се опитва да го разколебава. Маги също я влекат сценичните изяви, тъй че двамата имат много общо, за което да си говорят, когато им остава време за разговори.

Двете „свати" също се разбират много добре. Свързва ги общата трудна съдба. И двете са самотни майки, които цял живот са се грижили за децата си почти без чужда помощ, жонглирайки между родителските задължения и ангажиментите в шоубизнеса, които често налагат отсъствие от дома. Въпреки че не им е било лесно, поне засега се справят успешно и с кариерата, и с майчинските задължения.

Албена все не може да случи на мъж. След като се разделя с бащата на Мартин, когато той е още бебе, тя има няколко неуспешни връзки все с по-млади от нея момчета. Най-известни са аферите й с рокаджията Тома и футболиста Николай. Непрекъснатите скандали и нещастието на майка му обаче се отразявали и на нервите на Мартин. Накрая Михова се убедила, че двамата са най-добре, когато са сами. Ето защо се отказала да си търси гадже и решила да се укроти и да се посвети на сина си.

Тони също не може да се похвали с кой знае какво щастие в любовта. Тя на няколко пъти е признавала за свои връзки - също с по-млади мъже, но те все се проваляха. Сега двете дами си изкарват най-хубаво, когато са заедно, а по възможност - и с децата си. Надяват се поне Мартин и Маги да имат по-голям късмет от тях.