Кметът на Созопол Панайот Рейзи: Градът ни е уникален не само с история и археология, а най-вече със своите гостоприемни хора

Водещ на тържествата за празника на града е популярният актьор Ненчо Балабанов, а гласовете на трио „Сопрано” огласят амфитеатъра

„Созопол е уникален не само със своята история и археология, но най-вече с това, че в него живеят гостоприемни хора. Нас ни събира тук силата, която има Созопол”, каза кметът на морския град Панайот Рейзи.

Созопол отбелязва своя празник днес – Св. Марина. Стотици местни жители и гости на града изпълниха амфитеатъра в Стария град за празника. Тържествата продължават 4 дни, но днес е кулминацията им.

Сред официалните гости са областният управител Вълчо Чолаков, почетният консул на Русия Тонко Фотев и др. Водещ на програмата тази вечер е популярният и обичан актьор Ненчо Балабанов. Това предполагаше, че жителите на Созопол ще бъдат поздравени и лично с гласа на премиера Бойко Борисов. Думите на Балабанов предизвикаха оживление и усмивки сред публиката.


Тържеството продължава с впечатляващо изпълнение на оперното трио „Сопрано”.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

НИКУЛДЕН 2019

Пламнал автобус край с.Маринка

Мъж скочи от 5-ти етаж на УМБАЛ Бургас