Тъмносини тениски с надпис Полиция вдъхват допълнително самочувствие на млади мъже, които в Бургас са с характерното название „батка“. Под тениската обаче прозират мощни татуировки, по ръцете, краката, въпреки че носителят им може би знае, че за истинските служители на реда те са напълно забранени, камо ли показани по този демонстративен начин. Подобни тениски обаче са очевидно модният тренд тази пролет. „Видях този младеж да се разхожда гордо, така носеше тениската, сякаш всеки трябва да му прави път. Надписът лъже и добре, че беше немощно свлечената на гърба раничка, иначе от също известна спортна марка, та да разберем, че не се е втурнал да арестува мутра под прикритие.“, възмущават се читатели на БургасИнфо, които ни изпратиха и кадъра на „героя“, облечен с къси панталони, за да се виждат изографисаните по тялото му композиции.

Струпване на младежи с подобви тениски може да даде грешна представа, че се осъществува полицейска акция. Единственият ориентир е, че вместо патрулка, край тях има дежурното БМВ, казаха минувачи в ж.к. „Братя Миладинови“, където днес е заснет и този младеж.

След публикацията ни в офиса на БургасИнфо се обади младият мъж с надпис "Полиция" на гърба, за да ни каже, че работи почтено, тениската му е подарък от приятели, а в момента на снимката излизал от тренировка във фитнеса. Татуировките имали огромно лично значение за него, а леката му кола не била БМВ. По негово настояване променяме снимката.