Новооткриващ се комплекс от заведения в кв. Крайморие обявява свободни работни позиции за хостеси, бармани, сервитьори/сервитьорки и кухненски персонал. Общият брой на работните места е 150. Комплексът, който включва ресторант и бийч клуб, ще посрещне първите си клиенти в началото на месец юни. Той ще отвори на мястото на известния в миналото ресторант „Кокошките”, като в момента текат довършителни работи.

Поради големия брой на обявените позиции, персоналните интервюта с кандидатите ще се провеждат два поредни дни – на 27-ми и 28-ми април 2016г., във фоайето на спортна зала „Бойчо Брънзов” в к-с „Зорница”. Интервютата ще стават само след предварително записване на тел.: +359 877281838. Възнагражденията са атрактивни, като част от персонала ще е с целогодишна заетост. Предишен опит на заявената позиция и владеене на чужд език са предимство. Управителите на комплекса се надяват да привлекат и завършили възпитаници на Професионалната гимназия по туризъм, както и студенти от Колежа по туризъм, които ще имат възможност да натрупат практически опит.

Ресторантът и бийч клубът са уникални по мащабите си за града. Освен работни места, те ще предложат и нещо много важно за икономиката на Бургас - алтернатива за туристите, които обикновено избират Слънчев бряг, заради концентрацията на заведения.

В комплекса ще се провеждат и сватбени тържества, като само отсега има пет запазени дати.