Тони Димитрова ще даде старт на благотворителния концерт в помощ на малката Тани от Бургас. Събитието ще се проведе на 19 април, от 19.00 часа в Държавната опера.

Тони влиза в "Борба за ТАНИ", заставайки зад каузата да бъде спасен един детски живот. Заедно с нея на сцената ще излязат също Рафи, Михаела Филева, Кристиян Костов, трупата на Нешка Робева, Галя Ичеренска, Детски хор "Милка Стоева", балет "Дюн", Форсайт Крю, ТФ,,Петлите", Виниамин Димитров и Лидия Стаматова. Водещ на събитието ще бъде главния редактор на Дарик Югоизток - Дияна Бедросян.
Билетите за спектакъла ще бъдат на цена от 10 лева, но всеки желаещ може да дари и повече за каузата, тъй като цялата сума за операцията на 8-годишната Таня трябва да бъде събрана до края на април.

Таня Сурчева страда от герминативно-клетъчен тумор със злокачествен характер и състоянието й се влошава с всеки изминал ден. Момиченцето има спешна нужда от операция в Германия, която е на стойност 50 000 евро. Допълнителни средства са необходими и за престоя на родителя, пътните, както и разходите, които ще последват за по-нататъшното лечение и терапия.