Искате да замените старите си електроуреди с нови от най-висок енергиен клас? Искате да намалите разходите си за ток в дома? Можете да направите това, като се включите в проект "FIESTA", изпълняван от Община Бургас.

За целта трябва да посетите страницата на проектаhttp://www.fiesta-audit.eu/bg/ или да се свържете с екипа на адрес: ул. "Климент Охридски" 3, Дирекция "Европейски политики и програми", Община Бургас, Ивайло Трендафилов -i.trendafiloov@burgas.bg, 056 841193, Йоана Ангелова -y.angelova@burgas.bg, 056 898738, и да се запишете за безплатен енергиен анализ на Вашето домакинство.

Ще получите въпросник, който да попълните и върнете обратно на експертите по проекта. Това автоматично Ви дава правото да участвате в 2-те томболи, които ще бъдат организирани - през май - юни 2016 г. и през май- юни 2017 г.

Освен страхотните награди, които можете да спечелите - домакински уреди от най-висок енергиен клас, като климатик, хладилник, готварска печка, съдомиялна машина, телевизор, LED крушки и др., ще получите и доклад от проведения енергиен анализ с полезни съвети как по-ефективно да използвате електроенергията в дома Ви.

ПЕСТЕТЕ И ПЕЧЕЛЕТЕ С ПРОЕКТ "ФИЕСТА"! Очакваме Ви!