Жителите и приятелите на Бургас вече могат да следят най-актуалните събития и новини, свързани с общината, чрез електронен имейл бюлетин.

Записването става от началната страница в сайта на Община Бургас, където всеки желаещ ще може да се абонира напълно безплатно за информационния поток, като въведе своя e-mail адрес. Всеки ден абонатите ще получават актуална информация от изминалия ден директно в своята пощенска кутия.

Ако не искате да пропуснете нещо важно, което се случва или предстои да се случи около вас, последвайте линка и се абонирайте бързо и лесно!

http://www.burgas.bg#!newsletter

Община Бургас е вече официално и във Facebook! В страницата й, освен новини и актуални събития, ще можете да откриете ексклузивно съдържание от снимки и видео материали, посветени на града. В социалната мрежа ще можете да коментирате и споделяте всичко, свързано с нашия град, ще можете да дадете своя принос в обсъждането на идеи и проекти. Харесайте страницата ни във Facebook на адрес:

https://www.facebook.com/Burgas.Municipality

Преди по-малко от година Община Бургас обнови напълно своя уебсайт и предостави на всички негови посетители по-лесна навигация, изчистен и модерен адаптивен дизайн, както и нови фукционалности за електронни услуги и отдалечен достъп до тях.