Всяка седмица едно четиричленно семейство ще има възможност безплатно да посети атрактивната изложба "Най-екзотичните животни на Планетата". Спиращата дъха експозиция е подредена в КЦ "Морско казино" и още с откриването си предизвика огромен интерес сред почитателите на силни усещания от всички възрасти.

Забавната инициатива ще се разиграва в социалната мрежа Facebook всеки понеделник и има за цел да запознае бургазлии с любопитни факти от света на най-отровните влечуги на сушата. Официалният старт на загадките ще бъде даден на 1-ви февруари /понеделник/ в 11.00 часа. За да участвате в проявата трябва да отговорите правилно на посочения въпрос в оригиналната страница на събитието: https://www.facebook.com/events/798029313660243/permalink/806171942845980/, както и да добавете име и фамилия. Всички отговорили вярно ще бъдат включени в томбола. Късметлиите ще се обявят в сряда, а тегленето ще се случва на случаен принцип от посетител на изложбата.

Експозицията "Най-екзотичните животни на планетата" се реализира от Тракийско Херпетологично Дружество, в партньорство с Община Бургас.