Бургаският народен певец Стоян Ганчев събира в албум магията на тракийските народни песни. Албумът „Песен моя, Тракийска” е третата самостоятелна компилация на младия певец. Преди броени дни той завърши записите на 12-те песни в него, като почти всички са авторски произведения на Стоян Ганчев. В компилацията са включени и две автентични народни песни.

В албума „Песен моя, Тракийска” Стоян Ганчев се е доверил на няколко аранжора – Николай Паскалев, Антон Ганчев, Драгомир Варимезов, Виктор Йорданов и Райко Севов. В албума са включени и песни, изпълнени с орк. Козари и орк. Марица. „Благодаря на всички колеги, които ми помогнаха да съберем на едно място част от магията на тракийския фолклор”, каза Стоян Ганчев и допълни, че се надява в най-скоро време албумът да бъде на музикалния пазар. За да бъде издаден той обаче са необходими средства, с които младият тракийски певец не разполага.

„Обръщам се към всички добри хора и любители на българската народната песен, с молба да подпомогнат с каквото могат издаването на албума. Целта на тази компилация е да съхрани и популяризира магията на българската фолклорна музика”, каза още тракийският народен певец.