Отборът от Румъния спечели първото място на благотворителния турнир по футбол, който се проведе в спортния комплекс „Славейков“ в Бургас. Спортното събитие е традиционно и е в подкрепа на децата на загиналите служители. Купата на победителите връчи областният управител Мария Нейкова. На втора позиция е бургаският отбор на МВР, като отличието си те получиха от директора на ОДМВР-Бургас старши комисар Емил Павлов. На трето място застанаха гостите от Видин, а на четвърто – на Жандармерията в Бургас. Наградите им бяха връчени от звездите на футбола в Бургас, познати на поколения фенове – Радостин Кишишев и Милен Георгиев.

Турнирът бе част от спортния календар на Община Бургас и Международната полицейска асоциация (ИПА). Тази година комисията определи 19 деца, чиито родители са починали, за да получат финансова помощ.

Освен даренията за децата на починали полицаи, средства се набираха и чрез благотворителен търг. Най-новата сувенирна топка на Христо Стоичков, лично подписана от легендата на футбола, бе разиграна на своеобразния аукцион. Тя отиде при полицаите от Видин.