Какво по-вълнуващо преживяване за Деня на детето от пътешествие с корабче до Културно-туристически комплекс „Ченгене скеле“? На 1 юни специално за всички малчугани и техните родители от Магазия 1 в 11.30 часа ще отплава кораб към атрактивната локация.

Акостирането ще бъде в 12.00 ч., а престоят до 14.30 ч. В цената на билета за пътуването е включено и безплатно посещение за музея за всички деца. То ще се осъществи на групи на всеки кръгъл час за периода на престои в комплекса.

Денят на детето ще е вълнуващ и с арт работилницата на Усмихнати 8смици на открито. За нея не е нужно предварително записване, а само желание да творите и мечтаете. Малчуганите ще се насладят и на най-новата площадка от естествени материали, която ги очаква за весели игри.

Празникът ще бъде още по-приятен с разхлаждащите напитки в кафенето на комплекса, както и с кулинарните изкушения в ресторанта.

За резервиране на пътуване – 0882 004 124.

След успешната Гръцка вечер на Острова миналото лято, тази година отново сме ви подготвили едно незабравимо преживяване с най-любимите песни от нашата южна съседка!

На 5 юли на сцена под звездите ще пее Agathangelos Agathangelou! Известният изпълнител и неговият Live BAND ще накарат всички да танцуват в горещата лятна нощ.

Точно в 21.00 ч. ще се пренесем в атмосферата на колоритна Гърция.

За информация: 0882 004 124.

Билети:

* Туристически информационен център до Часовника

* Oнлайн - https://events.gotoburgas.com/bg/e16990-greek-night-anastasia-2024