Появата на хора с металотърсачи из бургаските улици предизвика интерес и най-вече въпроси. Кои са те? Какво търсят? Това предизборна кампания ли е или наистина се крие нещо ценно? За щастие, златото вече е намерено и се оказа, че е в Galleria Бургас.
Молът е с нов
, впечатляващ интериор, с напълно обновена зона за хранене с два пъти повече седящи места, както и с ново лого, чиито златни и черни елементи напомнят за любимите вълни и обещават шопинг на още по-високо ниво.
Това обявиха от Galleria след появата на мистериозните момчета и момичета, които обикаляха бургаските улици с металдетектори.
Облечени в черно, със сака с надпис „Къде е златото?“, младежите „търсеха златото“ в самия град, а не по плажа, каквато е честата практика.
Кампанията
по обновяването на бранда се фокусира върху преживяването на посетителите и ги предизвиква да се включат в томбола за голяма награда - 20 грама златно кюлче или да спечелят на място 2 000 инстантни награди – шопинг чанта, бутилка за вода, балсам за устни с огледало или слънчева шапка. В мола има поставен и фото кът, изобразяващ пещера, в която се крият златните награди“, а всички желаещи могат да се превъплатят в златотърсачи в него.
Galleria Бургас е първият търговски комплекс от международен ранг в региона на Бургас, изграден в съответствие с най-добрите международни практики и съобразно професионалните стандарти за устойчиво строителство и първият зелен търговски център в България. Разположен на комуникативно място - на ул. “Янко Комитов” 6 и предлага на посетителите си комбинация от пазаруване и забавления, гарантираща приятни изживявания и удобство на атрактивни цени.
Повече информация за участието в томболата можете да откриете на сайта
https://www.galleriaburgas.bg