Фондация "Стилиян Петров" закупи медицинска апаратура и оборудване и ги дари на 10 български болници, сред които е и Комплексен онкологичен център (КОЦ)- Бургас. Средствата са от организирания на 6 септември миналата година "Мач на надеждата" в София.

„Филантропия е дума, която някои може би не знаят. Емпатия е друга такава дума. Човеколюбие, Състрадателност, Съпричастност, Отзивчивост... Думи, които се отнасят все за хора с големи сърца. Сърце, побиращо тревогите и грижите за нашите пациенти. Сърце, пълно с копнеж. Повечето хора пеят, карат се сдобряват се, плачат и се смеят. Те са щастливци, защото са здрави. А поривът да помагаш на тези, които нямат този късмет, идва от чистотата на сърцето!“, коментираха от КОЦ-Бургас.

От здравното заведение изразяват огромна благодарност и респект към екипа на фондация „Стилян Петров“ за щедростта, съпричастието и моралната подкрепа-

„Благодарим за милия жест на внимание към онкоболните ни пациенти! От сърце желаем на всички от екипа на ФОНДАЦИЯ "СТИЛЯН ПЕТРОВ " здраве, кураж, лични и професионални успехи! Благодарим за съпричастието и социалната отговорност към медиците и пациентите на КОЦ-Бургас. Адмирираме и приемаме с благодарност поредния хуманен жест! Нека стореното добро се връща при всеки! Благодарим за милия жест, за обичта и добрината, мили хора! Те значат много за нас и нашите пациенти! Благодарим Ви, че сте с нас!“, заявиха от КОЦ-Бургас.