На 30 март 2024 г. (събота) Военният клуб в Бургас ще се тресе от смях, подплатен с размисли. Повод за това ще бъде гостуването на популярната постановка на Мариус Куркински „Мъжът на жена ми“. Текстът на комедията е на един от най-големите хърватски драматурзи Миро Гавран. На сцената ще излязат великолепните Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев и Кирил Ефремов.

Те ще поднесат на зрителите една пиеса, в която сериозните неща от живота са погледнати от смешната им страна. Сюжетът е разказ за оцеляването на една жена, изоставена още като дете и борбата на двама мъже за сърцето ѝ. Публиката ще види хора, които са имали много трудности в живота, но намират сили да продължат, като пресъздават с много хумор и най-тежките моменти от битието си.

Мариус Куркински споделя, че пиесата не може да се нарече точно комедия, но екипът е акцентирал именно на смешните неща от битието, като дори изневярата е погледната от странно-смешния ъгъл. Заглавието подсказва какво ви очаква. „Възможно ли е жена ми да си има мъж?!“ – е въпросът, който ще намери своя отговор. Как и защо се стига до такава натрапчива и "шантава" ситуация? Заповядайте да научите отговорите!

„Мъжът на жена ми“ гостува в Бургас благодарение на Културна организация “Арт ателие” и П.К “Ажур Пико”.

Билетите са в продажба на каса НХК.

За повече информация и резервации: 0894/898 098 Маруся Русева