След успешното провеждане на първия кастинг на "Бургас и морето" за млади изпълнители, започва подготовката и на основния конкурс за ПЕСЕН. По регламент в него могат да се включат музиканти със своите нови песни.

Ако сте талантлив автор и имате създадена нова песен, то още днес може да я изпратите за участие в Националния конкурс за песен "Бургас и морето" 2024 г. Има достатъчно време и за музикантите, които тепърва ще работят по създаването на своите музикални хитове.

Крайният срок за подаване на песни е 10.05.2024 г., а на този линк: https://www.burgasimoreto.org/bg/reglament-2024, ще откриете всички подробности свързани с условията за участие.

Финалният етап на конкурса "Бургас и морето" ще се проведе в разгара на лятото на голямата сцена в Летен театър Бургас и ще бъде излъчен в национален ефир.

Не чакайте и не се колебайте! Конкурсът е с изградени традиции и в същото време стъпва свежо към новите тенденции в музиката.

Контакти за възникнали въпроси, обсъждане на идеи и предложения изпращайте на мейла: burgas.moreto@abv.bg, на Facebook: Фестивал "Бургас и морето" или тел.: 0882 121 001.