Петър и Галена Дикови от Генерал Тошево са една от свежите двойки в новия сезон на „Един за друг”. Какво обаче ги свързва с Бургас? Именно тук, на сцената на Летния театър, Петър направи най-вълнуващото предложение за брак на своята половинка, а близо 2000 души ги аплодираха. Това стана по време на „Забраненото шоу на Рачков” през септември 2018 г. В края на представлението Рачков извика влюбения Петър и го попита: „Искаш ли да те оженим?”. След това изведе Галена от първия ред, връчи микрофона на Петър и каза: „Ти си!”. Последва и заветното ДА!

Предложението бе специална изненада от Петър за Галена, която е огромен фен на комика. Самият Рачков и основателката на „Арт Ателие” Маруся Русева влязоха в ролята на „съучастници” на Петър и му помогнаха за най-романтичното предложение, отправяно по време на представление в Летния театър. Видео вижте тук.

Шест години по-късно Петър и Галена вече са щастливо женени, а дали ще спечелят „Един за друг" предстои да видим. Визитката им в предаването вижте тук.