Ето едно интересно предложение за малки и големи. Бургас е част от турнето на артисти на "Цирк дю Солей", които представят в България HOGWARTS HOLIDAYS. Това е вълшебна история за магьосническия свят на Хари Потър и неговите приятели. Спектакълът ви приканва да напуснете ежедневието и да се потопите в света на фантазията със спиращи дъха визуални ефекти и оригинален музикален акомпанимент на празничното настроение.

Постановката ще гостува в Бургас на 8 март, в Операта, на чиято каса вече се продават билети. Има ги и в интернет.

Авторите казват, че HOGWARTS HOLIDAYS размива границата между физическия театър и цирка, комедията и магията, като съчетава цирковото изкуство и фигурното пързаляне в едно шоу на ледена арена, специално създадена във всяка зала. Шоуто е цялостна история с уникални костюми и декори, които ще ви позволят да се потопите в магическата вселена на Джей Кей Роулинг.

През 9¾ платформа зрителите ще се отправят на незабравимо пътешествие из коридорите на Хогуортс, ще присъстват на мач по куидич, а след това заедно ще победят Тъмния господар и ще стигнат до празничния бал.

Изпълнителите на цирковото шоу впечатляват с акробатика, предизвикваща гравитация, съчетана с уникални умения за фигурно пързаляне.