Задава се смешен понеделник! Културен дом НХК Бургас е сцената, на която на 22 май от 19 часа ще бъде поставена комедията „Тя, той и още двама-трима…“. Постановката от Жолт Пожгай е с режисьор Богдан Петканин, като публиката ще разсмиват Аня Пенчева, Антоан Петров, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев, Тихомир Благоев. Забавното събитие, което обещава страхотна вечер, е с организатори ДКТ „К. Величков”- Пазарджик, ПК „Ажур Пико” и Културна организация „Арт ателие.”

Сюжетът е своеобразен наръчник, за това как една жена трябва да воюва за своето щастие.

„Смъртоносният квинтет” актьори разказва за живота такъв, какъвто мислим, че не е.

Пет театрални миниатюри. Пет различни разказа за любовта през погледа на жената. Шест различни съдби, всички от които завършват гибелно за любовта на живота на жената на средна възраст. Жена, която е орисана да изживее живота си сама, заобиколена от лудия свят, който ни обгръща. Тя е такава каквато е – грижовна, добра, раздаваща се, малко луда, своенравна, винаги търсеща доброто, понякога отдадена на живота, но целяща едно – да създаде семейство и да остави следа след себе си, но… уви. Понякога отчаянието е над всичко!

Петима мъже. Пет първи срещи. Пет смъртни случая. Пет експлозии от смях и абсурд…и една невероятно отчаяна жена. Билетите са в продажба на касата на Културен дом НХК. За повече информация и резервации: 0894/898-098 Маруся Русева, „Арт ателие.” Елате да се посмеете!