Диско кралицата Прешъс Уилсън вече е в Бургас. Часове преди да излезе на голямата сцена на площад „Тройката” за новогодишния концерт, Уилсън се срещна с кмета на града Димитър Николов и зам.-кмета по култура Диана Саватева.

„Такава чест и привилегия е да съм тук, защото не съм очаквала да имам толкова дълга кариера – 40 години. Шоуто, което ни предстои тази вечер, е много специално за мен. Мисля, че дори да пея „Оne way ticket” цяла вечер ще е страхотно за всички. Освен празнуването на Нова година ще си върнем и спомени, които пазят моите фенове от 8 до 80-годишни. Нашата музика носи чувство на носталгия, но и на много голяма радост и съм сигурна, че ще се получи страхотно шоу. Искаме да дадем на хората това, което те искат да чуят”, заяви легендата Прешъс Уилсън, популярна сред поколения меломани, като част от групите Eruption и Boney M, както и със соловата си кариера.

Тя получи специални подаръци - пафти на над 140 години от странджанския край, които сложи, и графика, защото се е занимавала с изкуство преди музиката.

Певицата е била в Бургас през 1979 г. и не криеше радостта си, че отново се завръща. Тя бе в невероятно настроение преди концерта, който се очертава като едно от най-големите шоута за Нова година.