Георги Панайотов е колкото служител на Общината, толкова и на бургаските певци и музиканти. Той от години обезпечава технически техните концерти. Затова не е изненадващо колко много хора от гилдията откликнаха в трудния за него момент.

Заедно с Георги, рамо до рамо с него в неравната битка с тежко заболяване, ще застанат мнозина любими бургаски изпълнители, групи и школи. На 28 декември, сряда, те ще излязат на откритата сцена на площад „Тройката“. Апелът им е да се обединим в каузата „Заедно за Георги“.

В благотворителния концерт солидарно ще се включат:

Тони Димитрова

Група „Силует“

Група Four

Група G.R.A.S.

Група ''Еуфория''

Група Lemon Box

Група "Горещ пясък"

Професионален Фолклорен Ансамбъл "Странджа"

Група Soundfull

Иван Притъргов

Дани Павлова

Криси Гугучкова

Криси Кюмурджиева

Група Run run Rudolph

Dj Double D

ТФ „Петлите“

Хорова школа „Милка Стоева“

КСТ „Бургас 1975“

По време на събитието, на места, които ще посочим допълнително, ще бъдат поставени кутии за дарение, чрез които ще можете да окажете своята финансова подкрепа за лечението на Георги. Споделяме тук и малко информация за хода на заболяването и как можете да му помогнете:

* През изминаващата година лечението на Георги даваше добри резултати. Благодарение на събраните в предишна кампания средства, той се подложи на курс от лъчетерапия, продължителна химиотерапия и други процедури в Турция. Всичко това доведе след себе си до месеци на ремисия, пълноценен живот и върна усмивката на Гошо. Той продължи да ходи на контролни прегледи и изследвания, за да следи развитието на заболяването си.

Последният направен контролен ЯМР на 01.11.2022 г. установи, че е необходимо лечението да продължи с нов курс лъче и химиотерапии. Без да губят и миг ценно време, Гошо и близките му задействаха първата лъчетерапия, а паралелно с това вървят и вливанията от химиотерапията. На 07.12.2022 г. лекарите направиха отново контролен ЯМР, който показа, че назначените терапии са започнали да дават резултат.

Георги е активен, не спира да работи и да помага на колеги и приятели, но има нужда отново от финансов ресурс, за да продължи да се лекува.

Нито семейството му, нито той са се самозалъгвали, че пътят на оздравяването му ще бъде лек, но те знаят, че благодарение на вярата и всички нас, той ще бъде успешен!

Можете да помогнете с дарение в кутиите, разположени в сградата на Община Бургас, Културен дом НХК, Държавна опера Бургас, Експозиционен център „Флора“, Коледен базар на пл. "Тройката" или на дарителската банкова сметка:

IBAN: BG03UBBS80021463245010

BIC КОД: UBBSBGSF

(в евро)

Титуляр: Георги Панайотов Панайотов