Георги Панайотов има нужда от подкрепа в битката за своето здраве. Някои от вас може би го познават и са имали възможността да работят с него. Той, заедно с група от момчета озвучители и осветители, са онова невидимо присъствие на почти всяко събитие в Бургас. Те не са в светлината на прожекторите, но са звеното, без което тези прожектори няма да светят, аплодисментите няма да се чуят и събитията няма как да се случат.

В момента Георги е изправен пред предизвикателство, което е свързано с неговото здраве.

През изминаващата вече година лечението на Георги даваше добри резултати. Благодарение на събраните средства той се подложи на курс от лъчетерапия, продължителна химиотерапия и други процедури в Турция. Всичко това доведе след себе си до месеци на ремисия, пълноценен живот и усмивката на Гошо. Той продължи да ходи на контролни прегледи и изследвания, за да следи развитието на заболяването си. Заболяване, което както знаете е сложно и често криволичи в неочаквани посоки.

Последният направен контролен ЯМР на 01.11.2022 г. установи, че е необходимо лечението на Гошо да продължи с нов курс лъче и химиотерапии. Без да губят и миг ценно време Гошо и близките му задействаха първата лъчетерапия, а паралелно с това вървят и вливанията от химиотерапията. На 07.12.2022 г. лекарите направиха отново контролен ЯМР, който показа, че назначените терапии са започнали да дават резултат.

Нека отново го подкрепим!

Георги е активен, не спира да работи и да помага на колеги и приятели, но има нужда отново от финансов ресурс, за да продължи да се лекува. Нито семейството му, нито той са се самозалъгвали, че пътят на оздравяването му ще бъде лек, но те знаят, че благодарение на вярата и всички нас, той ще бъде успешен!

Вярваме, че когато човек е в битка за най-важното - здравето, заслужава приятелско рамо по пътя!, призовават негови близки и колеги.

Може да помогнете с дарение в кутиите разположени в сградата на Община Бургас, Културен дом НХК, Държавна опера Бургас, Експозиционен център Флора или на дарителската банкова сметка:

IBAN: BG03UBBS80021463245010

BIC КОД: UBBSBGSF

/в евро/

Титуляр: Георги Панайотов Панайотов