Всички, които желаят да дарят подарък за Коледа на дете или възрастен в неравностойно положение, могат да го направят до 17.00 часа на 14 декември /сряда/. Поради засиления интерес към кампанията „Подари от сърце“ на Община Бургас, ще бъде удължен срокът, за да може всяко дете да получи своя мечтан подарък.

Има достатъчно време всеки от вас да зарадва за Коледа дете или възрастен човек от Бургас в неравностойно положение, като сам избере на кого да купи най-желания от него подарък и да му напише кратко послание или пожелание.

Пълният списък с желаните подаръци вече е достъпен на официалната страница на Община Бургас и можете да намерите на: https://www.burgas.bg/bg/kampaniya-podari-ot-sartse/

За тези от тях, на които вече са осигурени подаръци от благодетели, срещу името им има отбелязано сърчице, като списъкът се актуализира в реално време.

За да се избегне дублиране на подаръци, желаещите да се включат могат предварително да отбележат на кого искат да купят подарък, като се свържат с управителите на социалните и дневни центрове на посочените в списъка контакти.

Опакованите и поименно надписани подаръци могат да се оставят в съответния социален център или в Социалната приемна, която се намира в подлеза на Операта /срещу арката на св. Николай Чудотворец/.