Поредица от пияни водачи по бургаските пътища. На 7 ноември около 10.30 ч. на созополската улица “Републиканска”, в близост до магазин “Болеро”, служители от Районно управление - Созопол спрели за проверка лек автомобил “Опел Астра”, с бургаска регистрация, управляван от 45-годишен мъж от Созопол, като установили, че същият шофирал след употреба на алкохол с концентрация - 2,22 промила. Водачът отказал да даде кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Районно управление -Созопол.

На 8 ноември около 23.30 ч. на бургаската улица “Захари Стоянов”, в района пред бензиностанция “Газпром”, за проверка е спрян лек автомобил “Пежо 307”, с бургаска регистрация, управляван от 47-годишен мъж от Варна, като е установено, че същият шофирал след употреба на алкохол с концентрация - 2.06 промила. Водачът отказал да даде кръв за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

Отново вчера около 21.40 ч. на пътя Бургас – Средец, в района на разклона за село Малина, служители от варненската жандармерия извършили проверка на лек автомобил “Пежо 307”, с немска регистрация, управляван от 52-годишен сръбски гражданин, като констатирали, че същият шофирал след употреба на алкохол с концентрация - 1.90 промила. Водачът не е дал кръв за химически анализ. Работата по случая продължава.