„Да не помислите, че на входа на плажа това са мутри, спокойно, служители на НСО са... Поне да идат да се изкъпят в морето...” Този пост, провокиран от посещението на Кирил Петков и семейството му на плаж Корал, събра над 100 коментара във фейсбук групата „Да запазим Корал”.

„Наско, човек, обади се ако си на плажа. НСО са задължени да са до мен по закон. Иначе, се радвам да съм тук и даже да разгледаме изложбата”, коментира под поста самият Кирил Петков. Снимките на премиера бяха публикувани в социалната мрежа от баща му.

„Kiril Petkov много е тъжна картинката, в която един премиер ходи по плажа с цялата си свита и всичките лакеи се трупат да се здрависат с него, да го поздравят или да се снимат. Това ми заприлича много на един друг премиер от близкото минало... Няма как да съм част от това. Изключително критичен съм и сметнах, че няма нужда те излагам пред хората с простоватия си и прям изказ. Може да си пишете и 5-ци и 6-ци, аз ви пиша 2-ка в частта опазване на Природата, опазване на Горите, опазване на Черноморието. На тези изпити сте скъсани жестоко. И няма поправителни. Корал е символ на борбата ни за опазване на Природата. Просто си седях там на плажа и се чудех, какво точно правите на този плаж. И е чудесно, че след толкова години приятелство, си говорим през фейсбука. Наздраве!”, отговаря Атанас Русев, получайки следния отговор от премиера: „Звъннах ти!”.

В групата има десетки коментари като някои потребителир развиват тезата, че НСО пазят и президента.

снимка: facebook