Първата седмица на юни идва с уикенд на баровете. От 03 до 05 юни бургаските заведения са подготвили интересни забавления

Мануела Костадинова, Адриан Николов, Лора Зайкова, Александра Кръстева, Кристиян Тодоров и Анна Грейс Дачева ще излязат от рамките на театралната сцена и ще превърнат тази неделя, 5 юни, в необикновена вечер, чрез различните истории, които ще се разиграят пред публиката под открито небе.

Младите надежди се подготвят в театралната трупа „Валери и приятели” към НЧ „Асен Златаров 1940” и в 19.00 часа ще представят две миниатюри от постановката „Сърдечен ритъм”, която е режисирана от актрисата Ива Трифонова. Откъсите са специално подбрани за откритото пространство на ул. „Алеко Константинов”, а за естествен декор ще се използва новооткритото кафене.

Главната роля в „Сърдечен ритъм” е тази на любовта, човешките отношения и изборите в живота. Това са съдбите на жителите от един мистичен град, действието се развива вечерта в различни краища на това място – мъже , жени, момичета момчета, които преживяват своите трепети. Една интересна история, разказана с лека доза хумор.