Известната верига T MARKET избра Бургас за своя 101-ви магазин в страната. Днес той отвори врати на ул. „Константин Величков” 34 и предизвика голям интерес сред клиентите, които го изпълниха за секунди. Така Бургас става 55-ят гpaд, в който веригата има покритие.

Откриването бе дълго чакано, тъй като магазинът предлага специални оферти, съобразени с региона и нуждите на потребителите тук, включително за летния сезон. Освен атрактивните цени и специално селектиран асортимент, можете да се възползвате и от допълнителни ценови намаления чрез лоялната програма на T MARKET с карта „благодаря“. Всички артикули, включени в нея, са обозначени със специален етикет.


Побързайте да посетите най-новия магазин в Бургас, защото има наистина изкушаващи оферти на основни продукти. Не на последно място персоналът е мил и усмихнат.

„Искам да благодаря на всички Вас, които работите в магазина, и да Ви пожелая да го направите наистина Вашият магазин! Да идвате с удоволствие тук и да работите колкото за себе си, толкова и за човека до Вас, защото съм убеден, че тогава този магазин ще стане любим и на нашите клиенти. Винаги се отнасяйте с тях, както искате да се отнасят с Вас. Няма по-лесна рецепта за успех, прилагаме я вече в 100 обекта”, обърна се към служителите на откриването Петър Павлов, генерален директор на „Максима България“.

Сред специалните гости на събитието бе Виолета Лазова, началник на отдел "Икономика и бизнес развитие" в Община Бургас.

„От името на ръководството на Община Бургас Ви приветствам с добре дошли. Благодаря, че избрахте Бургас за Вашия 101-ви магазин. Пожелавам Ви много здраве, щастие, успехи и много доволни клиенти”, заяви пред мениджърите на T MARKET Лазова.

На откриването бе и собственикът на обекта – Милен Георгиев.

„Благодаря на верига T MARKET за гласуваното доверие. Всички Вие сте изключителни професионалисти, с които е истинско удоволствие да се работи”, каза Георгиев.

Лентата на новия магазин прерязаха Илия Белев, оперативен директор и член на Борда на директорите на „Максима България“, и Милен Георгиев.



Преди официалната част бе спазена традицията и бе отслужен водосвет за здраве. След това като истински кавалери мениджърите зарадваха служителките с червени рози.



Точно в 11:00 ч. магазинът отвори врати за първите си клиенти, които с интерес пазаруваха, избираха от специалните предложения свежи плодове, зеленчуци, напитки, прясно месо и колбаси. Много от тях разговаряха с персонала и им споделиха, че вече са открили своя любим магазин в Бургас.

До края на лятото компанията планира да отвори врати в още градове, намиращи се на родното ни Черноморие.

За T MARKET: T MARKET е част от литовската MAXIMA GRUPE, която е лидер в търговията с бързооборотни стоки в Прибалтика. Присъства на българския пазар от 2005 г., като за 16 години успя да се превърне в една от водещите вериги за хранителни стоки в България. Всяка година мрежата от магазини на компанията интензивно се разраства. Към момента за компанията осигурява препитание на над 2 300 служители, превръщайки T MARKET в един от големите работодатели в България.