"Скъпи бургазлии, Честито Рождество Христово! Поздравявам ви от сърце с най-светлия, чист и благословен празник в годината, като ви желая на първо място да бъдете здрави, защото само тогава можем да постигнем това, което желаем, да бъдем успешни и истински щастливи!“, се казва в поздрава, който кметът на Бургас Димитър Николов отправя към бургазлии за най-светлия празник.

„Както в този празничен момент, всеки от нас споделя трапезата с най-близките си хора, нека продължим през цялата година да сме така сплотени и щастливи, да си даваме опора и кураж, да имаме разбирателство и да се подкрепяме взаимно. Обичайте семейството и приятелите си, защото с тях споделяме радостните и важни мигове в живота ни, те ни подкрепят в трудните моменти!

Нека да имаме повече доверие един в друг и вяра, че утрешният ден ще бъде много по-добър и успешен от днешния! Нека всеки от вас успее да сбъдне това, за което мечтае най-силно!

Въпреки трудностите, през които всички трябваше да преминем през последните две години, нека гледаме с оптимизъм и с надежда напред. Само така ще можем да продължим да се развиваме и израстваме.

Грижете се за семейството си, за приятелите си, но и за Бургас – да го обичаме, пазим и превръщаме в такъв, какъвто всички искаме да бъде – чист, красив, развит и модерен европейски град!

Скъпи бургазлии, желая ви светла и топла Коледа и в аванс успешна 2022-ва година!

Бъдете здрави, сплотени и смирени! Нека доброто споходи вашия дом, а семейството бъде ваша опора! Имайте вяра в себе си и надежда в идните дни! Бъдете позитивни и щастливи!

Светло Рождество Христово и благодатна 2022-ва година!", заявява още кметът Николов.