„Как се чувствам? Не чувствам! Празно е. Аз говорех и бях подготвена за това нещо, но като дойде и то по ужасно брутален и гнусен, даже не знам дали има епитет, с който да определя това деяние”, каза пред Нова тв Християна Радоева – дъщеря на изчезналата брокерка от Бургас Теодора Бахлова, чието тяло беше открито преди дни. До разкриването на убийството се стигна, след като преди седмици беше открит разчленен трупът на друг изчезнал човек – Юмер Мехмед. И за двете убийства обвиняем е бизнесменът Станимир Рагевски. За лично укривателство по случаите е обвинен и Деян Дичев.

„Явно са делили нещо. Иначе бяха приятели. Той към мен, след като мама изчезна, се вайкаше. Опитваше се да ме настрои срещу нея. Как, едва ли не, тя не ме е обичала, което е напълно нелепо. Че е избягала, че се укрила, това което твърдяха и медиите. Според мои източници по тази версия работеха и МВР”, разказва Християна, цитирана от Нова тв.

„Станимир й дължеше пари и имоти. Аз го казах още тогава, когато тя изчезна. И баба ми го каза. И нейни приятели го казаха. Има нещо.....Никой не ми повярва. Защо 10 месеца не провериха имотите на Станимир? Защо не провериха имотите на жена му? Майка ми е била в бидони в техен имот. Категорично има чадър. Аз за това нещо съм пуснала сигнали към нужните институции и ще продължавам да търся истината. Защото за мен това не е цялата истина”, казва още Християна.

Днес тя казва, че трябва да свикне с мисълта, че никога няма да види майка си, освен усмивката й от снимките. Че трябва да приеме, че майка й е жертва на тежко престъпление. И иска тя да намери покой.

Момимето пази жив спомена за майка си. Днес от нея й е останал 14-годишният котарак Тео, както и синджирче със знака за безкрайност. "Ще сложа безкрайност на нейния паметник, защото тя за мен е жива", каза през сълзи Християна.

Източник: Нова тв