Бургазлии от блокове 41 и 42 в ж.к. „Славейков“ за пореден път сигнализират днес за кочина, оставена след сбирка на тийнейджъри на намиращата се там беседка.

„Ето това сътвориха пъпчивите гаменчета, събиращи се всеки ден на детската площадка зад бл. 42, ж.к.Славейков. Благодаря ви родители, че сте възпитали деца, които умеят да трошат, крадат и мърсят.... А вие си пийте ракийките и чакайте светлото бъдеще на България....“, възмущава се бургазлийка, която публикува снимки от начина, по който е осъмнало днес мястото.

Припомняме, че местни жители не за първи път се оплакват от тийн купоните там.

„ Имаме си гето от 30-тина деца, макар че поведението им не отговаря на детско. (За мен човек, който е открил алкохола и секса не е дете, а сме им намирали и бикините по площадката). Тук са още от ранни зори, засядат на пейките и беседките и никой не може да ги ползва. По цял ден сме свидетели на животински изблици, мазна чалга, пиене и крещене. Лапетата не са от района, идват с таксита. Лично аз подадох жалба при омбудсмана на общината, като единственият резултат към момента е, че два-три пъти на ден минава полицейска кола, но нищо. Докато не ги хванели с алкохол, не можели нищо да направят. Чудя се какво очакват полицаите, че при вида на наближаващата кола, всички тийнове ще вдигнат бутилки и ще им кажат ''наздраве''? Музиката, пиенето, мръсотията си царят, както и преди. Да се отвори прозорец през деня е абсурдна мисъл, заради цирка пред блока....“, коментира жителка на „Славейков“ още преди месеци.