Четириногият благ Бруно от Приюта за безстопанствени кучета към Община Бургас днес намери своя горд настойник, още на старта на новата кампания, обявена от днес. Кучето спечели сърцето на кандидата за депутат от ГЕРБ в Бургаски регион Ивелина Василева, която е втора в листата на партията.

Днес станах горд настойник на Бруно от Приюта за безстопанствени кучета към община Бургас. Бездомните кучета също имат нужда от грижа и внимание и търсят своите стопани.“, с усмивка каза Ивелина Василева, впечатлена от благия и любвеобвилен характер на Бруно.

Кампанията на приюта има за цел да подпомогне грижата за бездомничетата. Така, ако мечтаете за домашен любимец, но нямате възможност да го отглеждате вкъщи, това вече не е проблем.

Ако станете настойник, може да подпомагате със средства отглеждането на избраното от вас кученце, а в свободното си време да го водите на разходка или да се впускате в забавни игри.

В кампанията може да се включи всеки без ограничение. А освен настойник, може да станете и истински осиновител, като вземете за отглеждане в домашни условия някое от животинките.

Освен че се подпомага работата на приюта, кампанията има и друга важна социална функция. Полагането на грижи за животните създава у подрастващите чувство за отговорност и правилно отношение към тях и природата.

Кучетата в Бургаския приют са с различни размери- малки, средни, големи и всеки има възможност да си хареса желания от него приятел. Четириногите са социализирани и преминали през всички необходими прегледи, касрирани са и обезпаразитени. Те ви очакват!