"Надежда за повече светлина" е мотото на конкурса "Да украсим Бургас" в различната 2020-та година. За повече празнично настроение, вижте част от наградите, които ще получат финалистите. А те ще станат ясни на 23 декември /сряда/.

„Включете се и вие в позитивната инициатива и нека заедно да подарим красота и усмивки”, призовава организатирът Община Бургас.

Желаещите да участват трябва да изпратят снимка или кратко видео, с което да демонстрират как са украсили външни фасади на офиси, магазини, жилищни блокове и обществени сгради в Бургас.

Записването е лесно и включва само две стъпки - трябва да направите снимки или видео на украсеното място и да изпратите кадрите на е-мейл: media@burgas.bg. Не забравяйте да добавите име, телефон за връзка и точен адрес.

Ваучери за посещение на остров Света Анастасия и археологически комплекс "Акве Калиде" са сред наградите, които ви очакват през новата 2021 година, заедно с ръчно изработените сувенири на Общинско предприятие "Морски знаци", които ще видите в галерията снимки.